Αρθρογραφία και Ειδήσεις

Let’s Race To Vegas by Team Phantasma | Ανακοίνωση Διαγωνισμού

H Team Phantasma βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρώτο Greek Community Race για το 2019 με τίτλο: Let’s Race To Vegas!

Η Team Phantasma προσφέρει στον πρώτο παίκτη της κοινότητας που θα κερδίσει την συμμετοχή του στο τουρνουά Hearthstone Masters Las Vegas, τα εισιτήρια, την διαμονή του και την συνολική εμπειρία να διαγωνιστεί με την φανέλα μας στο Las Vegas!

Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 01.04.2019 και ολοκληρώνεται όταν θα υπάρξει νικητής/νικήτρια. Αν δεν υπάρξει νικητής/νικήτρια ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 30.04.2019.

Η επίσημη διαδικασία που έχει ορίσει η Blizzard Entertainment, για να διεκδικήσει κάποιος μια συμμετοχή στο Hearthstone Masters Tour Las Vegas, είναι μέσω της πλατφόρμας του Battlefy.com και των τουρνουά Hearthstone Masters Online Qualifiers.

Τα τουρνουά που αφορούν τον διαγωνισμό μας είναι τα εξής:

– Τα τουρνουά Hearthstone Masters Online Qualifiers που διεξάγονται το διάστημα από 01.04.2019 έως 30.04.2019.

– Το τουρνουά Ranked Ladder Qualifier που θα διεξαχθεί στις 13.04.2019 και αφορά τους top 200 παίκτες του Ladder Μαρτίου.

Οι εγγραφές για τον διαγωνισμό ξεκινάνε στις 14.03.2019

Οδηγίες συμμετοχής στον διαγωνισμό:

Α. Εγγραφείτε στον server της Team Phantasma στην πλατφόρμα επικοινωνίας του Discord εδώ

Β. Στην συνέχεια γράψτε το Blizzard Battle Tag ID και το nickname σας στο κανάλι #registration της κατηγορίας: Let’s Race to Vegas για επιβεβαίωση.

Γ. Διαβάστε τους Όρους & Προϋποθέσεις συμμετοχής στο r/TeamPhantasma, για να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να λάβετε μέρος και να διεκδικήσετε το δώρο.