Αρθρογραφία και Ειδήσεις

Shadowverse | 12η Θέση στο World Grand Prix 2019 για τον Γιώργο “Pain” Καραπιπέρη!

🏆 12η θέση παγκοσμίως για τον Γιώργο “Pain CCG” Καραπιπέρη!

Με 3 νίκες και 3 ήττες ολοκλήρωσε την εμφάνιση του στο World Grand Prix 2019 για το παιχνίδι του Shadowverse. Χρειαζόταν σκορ 4-2 για να προκριθεί στην τελική μέρα της διοργάνωσης και το τοπ8, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος του, ειδικά στις αναμετρήσεις τύπου Take Two.

👏 Πολλά συγχαρητήρια στον Γιώργο, που ολοκλήρωσε μια ενδιαφέρουσα αγωνιστικά χρονιά, με ακόμη μια επιτυχία!

Πάνω από 7.000 δολάρια σε χρηματικά έπαθλα για το 2019, πρόκριση & συμμετοχή σε όλα τα τουρνουά της διοργάνωσης Hearthstone Masters, 13η θέση στο Masters Tour Bucharest, 1η θέση στο Shadowverse Open Cup Europe (Los Angeles), 2η παρουσία τα τελευταία 3 χρόνια στην τελική φάση για τον Παγκόσμιο Τίτλο για το Shadowverse (Tokyo) και 12η θέση, μπορούν να προστεθούν μόνο φέτος στο προσωπικό του βιογραφικό!

⚠️ Οι συνολικές φετινές του επιδόσεις δίνουν ένα μήνυμα προς στο ελληνικό eSports community, ότι υπάρχει δρόμος που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει και με συνεχή προσπάθεια και αυτοβελτίωση να φτάσει στο σημείο να διεκδικήσει σημαντικά χρηματικά έπαθλα.

Θα παραμείνει στην Ιαπωνία μέχρι το τέλος του μήνα, του ευχόμαστε καλές γιορτές και να ξεκουραστεί όσο μπορεί, μιας και το 2020 αναμένεται εξίσου ενδιαφέρον για τον ίδιο, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της Team Phantasma.

#TeamPhantasma | #Pain | #WGP2019 | #Rockstar |