Hearthstone

Hearthstone | 3 x Meme Deck για να δοκιμάσετε! | SkoulikiHS

Έχεις βαρεθεί το meta; Τα παιχνίδια στο Legend σου φαίνονται irrelevant ή απλά αράζεις rank 5 και χρειάζεσαι κάτι νέο για να απολαύσεις ξανά το game;

ΑΒΑΔΙΣΤΑ, ΑΒΙΑΣΤΑ, ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ o Skouliki σου προσφέρει τα πιο fun decks που δεν κερδίζουν ούτε με αίτηση στον ΟΗΕ αλλά θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου στα ύψη. Χαλάρωσε λοιπόν και ετοιμάσου να σπάσεις τα νεύρα αντιπάλων που δεν έχουν μάθει να παίζουν around κακές κάρτες.

  1. HEAL DRUID
Post image

Deck Code:
AAECAZICDMUE3gXtBYUG+QyM+wLo/AL1/AKggAPTlAPWmQPJnAMJQJMExAaYB43wAvLxAr/yAsqGA7mUAwA=

Ένα deck αρκετά promising στις αρχές του Rise of Shadows, που όμως τελικά δεν βρήκε θέση στο meta και τελικά περιορίστηκε σε win rate κάτω του 50%, ακόμα και μετά το buff στον Gloop Sprayer. Ολόκληρο το deck βασίζεται σε μία και μοναδική κάρτα, τον Lucentbark, και τα mechanics περιφερειακών καρτών, όπως Faceless Manipulator, Gloop Sprayer και Floobbidinous Floop, που δημιουργούν κόπιες του, ώστε να δημιουργήσεις ένα αδιαπέραστο τείχος από Lucentbarks που θα αναγεννώνται συνεχώς με τη χρήση heal καρτών όπως Crystal Power, Healing Touch, Zilliax και Ancient of Lore.

Στόχος σου είναι με το draw, τα removals και τα taunts να αντέξεις μέχρι το late game, οπότε και θα πετάξεις τον Lucentbark για να αρχίσεις το παιχνίδι σου. Μεγαλύτερος εχθρός σου οι silence κάρτες, αφού ο χαρωπός Δεντράνθρωπος είναι το μοναδικό win condition του deck σου και χρειάζεσαι το deathrattle του, ενώ και το Hex ή το Polymorph πάνω του είναι insta concede.

Το combo Vargoth + Witching Hour – που φέρνει πίσω δύο φορές το Witchwood Grizzly – θα σε ξελασπώσει εναντίον aggro decks, ενώ μην εκπλαγείς αν εναντίον Control Warrior χρειαστεί να κάνεις Alexstrasza στη μούρη σου για να αρχίσεις να κάνεις heal και να βγάζεις value από τις κάρτες σου.

Τέλος, κάρτα κλειδί του deck σου είναι και ο Keeper Stalladris σε συνδυασμό με το Crystal Power και το Wrath για extra value.

Άλλες κάρτες που μπορεί να θες να συμπεριλάβεις: Wild Pyromancer, Wild Growth, Crystal Stag, Starfall.

Nature’s blessings upon you!

2. BIG PALADIN

Post image

Deck Code:
AAECAZ8FCM8G+gaiCfH+AqCAA72GA9aZA4qaAwuMAdwD/PwC+/4Ci4AD7IYD+ZMDkJoDtJsDhpwDg6ADAA==

Προσωπική μου αγάπη, το Big Paladin είναι από τα πιο διασκεδαστικά και χορταστικά decks που έχει να προσφέρει το παρόν meta και δεν θα σταματήσω να πιστεύω ότι μπορεί πραγματικά να δουλέψει και να σπάσει το φράγμα του 50% win rate που το έχω τώρα. Draw, spells, buffs, huge minions που σπάνε μούτρα, αυτό το deck τα έχει όλα.

Θυμήσου να κρατάς πάντα στο mulligan το Call to Adventure που θα σου επιτρέψει να τραβήξεις και να παίξεις έναν ντοπαρισμένο Vargoth στο 4 και έτσι να κλειδώσεις το game με διπλό Duel στο 5, αφού λίγα είναι τα decks που μπορούν να ανταγωνιστούν σε δύναμη τα minions που παίζεις.

Ιδανικό επίσης για να χαλάς combo decks, όπως η Shirvallah και ο Shudderwock του αντιπάλου, ή ακόμα καλύτερα να κάνεις concede βλέποντας το Duel να φέρνει για τον απέναντι Mage Mountain ή Sea Giants, στα οποία αν δεν πεθάνουν στη μονομαχία, θα φορέσει ένα ωραιότατο Conjurer’s Calling και θα σου πει Hello!

Αν δεν αισθάνεσαι αρκετά καλός παίχτης για να έχεις τίποτα από αυτά, μην στενοχωριέσαι, αφού με τα Prismatic Lens μπορείς να μειώσεις σχεδόν στο μηδέν το κόστος των μεγάλων minions σου και τι καλύτερο από ένα mech 9/7 με divine shield ή μια Y’Sera που θα κοστίζουν μόλις 1 mana και θα κοιτάζουν κατάματα τον απέναντι Warrior στον γύρο 5 ή ένας Batterhead που θα καθαρίσει μόνος του ένα γεμάτο aggro board.

Τα weapons, τα secrets και το concecration θα σε βοηθήσουν να κοντρολάρεις το early game, ενώ από την τράπουλά σου δεν λείπει ούτε το heal για να μείνεις ζωντανός.

Τι κάνεις αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά για αναγκάσεις τον αντιπαλό σου σε concede; Το Kangor’s Endless Army θα ξαναφέρει στο board 3 από τα mechs σου που πέθαναν στο game, έτοιμα να καθαρίσουν την παρτίδα και να χαρίσουν στον Uther το πολυπόθητο retribution.

Άλλες κάρτες που μπορεί να θες να συμπεριλάβεις: Mountain Giant, Alexstrasza.

Well met!

3. BIG SHAMAN

Post image

Deck Code: AAECAaoIBiCkA6IJp+4CoIADxZkDDJQD9QT+Bf8Fsgaf/QKKhQO9hQOtkQOKlAOPlAPEmQMA

Το μέγεθος μετράει και σε αυτό το deck, που είναι κάτι παραπάνω από meme, αφού actually κερδίζει games και μπορεί να σε ανεβάσει στο ladder.

Μεγαλύτερη αδυναμία του τα περιορισμένα threats που έχει, κενό που έρχονται να καλύψουν κάρτες όπως το Eureka, το Ancestral Spirit και το Big Bad Voodoo που θα σου δώσουν extra κόπιες, θα αναγεννήσουν τα τέρατά σου ή θα φέρουν στη θέση τους άλλα δυνατότερα.

H μάγισσα Hagatha είναι MVP από μόνη της, οπότε θες να την κρατάς πάντα στο mulligan, ακόμα και εναντίον aggro αν έχεις καλό χέρι ώστε να φτάσεις ζωντανός μέχρι το turn 8 και να αρχίσεις το συντομότερο δυνατό να βγάζεις value από το passive power της. Σύνηθες keep είναι ο Muckmorpher, το Hagatha’s Scheme σχεδόν πάντα και σίγουρα το Hex εναντίον Mage, ενώ το Earthshock εναντίον mechs κάνει όλη τη δουλειά.

Αν και φαίνεται απλό, το deck χρειάζεται εξάσκηση και καλή γνώση του meta ώστε να προβλέπεις τα turns του αντιπάλου σου και να καταλάβεις τι μπορείς να θυσιάζεις και πότε να δίνεις τα removals σου.

Άλλες κάρτες που μπορεί να θες να συμπεριλάβεις: Totemic Smash, Zap, Rain of Toads, Ancestral Healing, Spirit of the Frog.

The curse take you!Μπορείτε να δείτε επιπλέον πληροφορίες για μένα: Twitter | FB |