Αρθρογραφία και Ειδήσεις

Hearthstone Masters Tour Los Angeles | Recap

🌅 To #MastersTourLosAngeles (#MastersTourOnline) ολοκληρώθηκε για τους παίκτες της Team Phantasma και όλων των παικτών που αντιπροσώπευσαν την ελληνική κοινότητα του Hearthstone!

️🥇 Την καλύτερη συγκριτικά πορεία, μεταξύ των Ελλήνων παικτών, την είχε ο Κώστας “Tholwmenos” Σακελλαρίδης (Team Phantasma) με τελικό σκορ 6-3 και κέρδισε το χρηματικό ποσό των $2.250 δολαρίων.

️🥈 Ακολούθησε ο Χρήστος “MrLovaLova” Νταλίπης με σκορ 5-4 και χρηματικό έπαθλο $1.000 δολαρίων.

️🥉 Όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες παίκτες που συμμετείχαν στο τουρνουά κέρδισαν το ποσό των $850 δολαρίων.

💰 Άξιο αναφοράς, είναι ότι τελικός νικητής αναδείχτηκε ο Γάλλος παίκτης με το ψευδώνυμο xBlyzes. Μαζί με το χρηματικό έπαθλο των $32.500 δολαρίων έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που κερδίζει την πρώτη θέση σε δυο συνεχόμενους προορισμούς!

Συγχαρητήρια σε όλους για την πορεία & την προσπάθεια τους!

👍 Για ακόμη ένα τουρνουά της διοργάνωσης του Hearthstone Masters, η παρουσία των παικτών από την κοινότητα ήταν σημαντική (12 παίκτες στο σύνολο) και ελπίζουμε σε μια καλύτερη πορεία συνολικά στα επόμενα τουρνουά που ακολουθούν.

🌍 Επόμενος προορισμός είναι η Σουηδία τον Ιούνιο, που αν όλα κυλήσουν ομαλά υπάρχει η πιθανότητα να πραγματοποιηθεί κανονικά στο Jönköping και όχι διαδικτυακά.

#TeamPhantasma #HearthstoneMasters #TholwSavedTheDay