Αρθρογραφία και Ειδήσεις

Hearthstone Masters Tour Arlington | Recap

🥇To #MastersTourArlington ολοκληρώθηκε για τους παίκτες της Team Phantasma και όλων των παικτών που αντιπροσώπευσαν την ελληνική κοινότητα του Hearthstone!

☝️Την καλύτερη συγκριτικά πορεία μεταξύ των Ελλήνων παικτών είχαν οι Νίκος “Turbon1ck” Καρούσος (Team Genji GR) και Χρήστος “Fenomeno” Τσακόπουλος (Τ1), οι οποίοι βρέθηκαν πραγματικά μια ανάσα από το top8 της διοργάνωσης, τερματίζοντας αντίστοιχα στην 9η και 10η θέση με σκορ 7-2!

👏Κέρδισαν το χρηματικό έπαθλο των $3.500 και εγγυήθηκαν τη συμμετοχή τους στους επόμενους δυο προορισμούς της διοργάνωσης του Hearthstone Masters, χωρίς να χρειαστεί να πάρουν μέρος σε προκριματικά τουρνουά!

👻Όσον αφορά την ομάδα μας:

– Οι Γιώργος “Pain CCG” Καραπιπέρης και Σωκράτης “SomiTequila” Μιχαηλίδης πραγματοποίησαν σκορ 5-4 και κέρδισαν το ποσό των $1.000 ο καθένας.

– Οι Νάσος “Cursed” Παπαδημητρίου (4-5), Κώστας “Tholwmenos” Σακελλαρίδης (1-3) & Γιάννης “Athanas” Αθανασίου (0-3) θα λάβουν το ποσό των $850 δολαρίων.

🇬🇷Όσον αφορά τους υπόλοιπους Έλληνες παίκτες που συμμετείχαν στην διοργάνωση, Αιμίλιος “Aimpet” Πέτρουλας (4-5), Νίκος (NikosFas) Φασούλας (1-3), Γιώργος “Marzito” Μαρσέλος (1-3), Πάνος “BongDaCity” Χατζηαναστασίου και Ελένη “Avelline” Ρήγα (1-3), κέρδισαν το ποσό των $850 έκαστος.

Συγχαρητήρια σε όλους για την πορεία τους στο τουρνουά!

Για ακόμη ένα τουρνουά της διοργάνωσης του Hearthstone Masters, η ομάδα μας καθώς και οι υπόλοιποι Ελλήνες παίκτες επέδειξαν αξιοθαύμαστη συνέπεια, και τα μηνύματα για το μέλλον είναι άκρως θετικά.

#TeamPhantasma #HearthstoneMasters #SoCloseforN1ck