Ειδήσεις

Hearthstone Masters Tour Jönköping Online | Έναρξη 12/06 με 3 συμμετοχές για την Team Phantasma!

Ήρθε η ώρα για το Hearthstone Masters Tour Jönköping (Online)! Το τρίτο τουρνουά της διοργάνωσης Hearthstone Masters για το 2020, ξεκινάει την Παρασκευή 12/06 στις 15:00 ώρα Ελλάδος!

Υπό κανονικές συνθήκες η αποστολή της Team Phantasma θα βρισκόταν στο Jönköping της Σουηδίας αυτή τη στιγμή, αλλά εν τέλει το #MastersTourJönköping θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακώς, όπως θα συμβεί και για τα υπόλοιπα της φετινής χρονιάς.


H ελληνική σκηνή του Hearthstone θα έχει ισχυρή παρουσία για άλλη μια φορά σε ένα Hearthstone Masters με 10 άτομα να έχουν προκριθεί!

– Νάσος “Cursed” Παπαδημητρίου, Κώστας “Tholwmenos” Σακελλαρίδης και Γιάννης “Athanas” Αθανασίου από την ομάδα μας την Team Phantasma,

– Νίκος “Turbnon1ck” Καρούσος & Πάνος “BongDaCity” Χατζηαναστασίου που αντιπροσωπεύουν την Oxygen eSports GR,

– Χρήστος “Fenomeno” Τσακόπουλος που αντιπροσωπεύει την Κορεάτικη ομάδα T1,

– Αποστόλης “Hawkeye” Καραΐσκος, Δημήτρης “GrJim” Καλαντζής, Οδυσσέας “BlessTheFall” Γρίβας & “Koudirito” που θα συμμετάσχουν χωρίς την υποστήριξη κάποιας ομάδας.

Θα διαμοιραστούν χρηματικά έπαθλα $500.000 δολαρίων, ανάλογα την θέση στην τελική κατάταξη.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία!


Όσοι ενδιαφέρονται να δουν το τουρνουά, μπορούν να συνδεθούν στο επίσημο κανάλι του Hearthstone στην πλατφόρμα του YouTube: https://www.youtube.com/HearthstoneEsports

Σαν Team Phantasma είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς, που συνεχίζουμε να έχουμε ισχυρή παρουσία σε ένα ακόμα τουρνουά της διοργάνωσης για 6η συνεχόμενη φορά!

#TeamPhantasma | #Hearthstone | #Online