Αρθρογραφία και Ειδήσεις

Shadowverse | Πρόκριση για τον Γιώργο “Pain” Καραπιπέρη στο Contenders Cup!

️Συγχαρητήρια στον Γιώργο “Pain CCG” Καραπιπέρη για την πρόκριση του στο Contenders Cup του #Shadowverse!

To Shadowverse έχει μια δομημένη αγωνιστική σκηνή που κρατάει όλη την χρονιά, στην οποία οι παίκτες συλλέγουν πόντους και χρηματικά έπαθλα από μηνιαία τουρνουά.

Ο κορυφαίος στον πίνακα βαθμολογίας, κάθε γεωγραφικής ζώνης του παιχνιδιού, παίρνει απευθείας μια θέση για την τελική φάση του World Grand Prix που διαμοιράζει χρηματικά έπαθλα άνω του ποσού του $1.350.000!️

Ο Γιώργος κατάφερε να βγει 11ος στο Leaderboard του #SVOW για το 2020.

Ενάντια σε 15 παίκτες, που ορίστηκαν από την ίδια διαδικασία, θα διεκδικήσει 1 από τις 3 επιπλέον θέσεις που προσφέρει το Contenders Cup για το World Grand Prix και ένα μερίδιο από τα $13.000 των χρηματικών επάθλων!

Θα είναι η τρίτη του συμμετοχή σε World Grand Prix αν τα καταφέρει!

Άξιο αναφοράς είναι ότι τους τελευταίους απαιτούμενους πόντους που χρειαζόταν για να προκριθεί στο Contenders Cup, τους απέκτησε παίζοντας το μηνιαίο τουρνουά του Shadowverse για το Σεπτέμβριο, την ίδια στιγμή που πραγματοποιούνταν παράλληλα το Hearthstone Masters Tour Online Montreal!

Πραγματικά μεγάλη ευελιξία και ικανότητα να καταφέρει ένα θετικό αποτέλεσμα σε δύο τουρνουά ταυτόχρονα, δυο διαφορετικών παιχνιδιών!